WUNDERBROW 1-Step Brow Gel

329 kr

Rek.pris: 0 kr

  • Unik långvarig gel.
  • Vattenfast formula.
  • Ger fylliga naturliga bryn.
  • Fixerar & håller brynen på plats.
  • Täcker även gråa hår.
Dela upp betalningen från 22 kr/mån - Läs mer

Wunderbrow är en ny 1-stegs lösning som gör det möjligt att enkelt fylla, definiera och forma sina ögonbryn med naturligt utseende och färg som varar länge. Få semipermanenta ögonbryn på mindre än 2 minuter.

Wunderbrow innehåller en formel av en exklusiv blandning av hårliknande fibrer i kombination med specialbehandlade pigment som är avsedda att fästa på huden och håret. Wunderbrow täcker gråa hårstrån bra, samt fixerar och håller brynen på plats hela dagen. Innehåller: 3g

Börja med att fylla i glesa fläckar med korta, fjäderlätta strokes med borsten Angle Definer som ger ett perfekt och hållbart resultat. Eller applicera med produktens egna appliceringsborste för en mer definierad look. Applicera i riktning med hårväxten.

Isododekan, Glimmer, Trimethylsiloxysilicate, Quaternium-18 hektorit, eten / propen / styrensampolymer, buten / eten / styrensampolymer, propylenkarbonat, Dimethicone, Triethoxycaprylysilane, Isohexadekan, O-Cymen-5-ol, isodecyl Isononanoate, tokoferylacetat, nylon- 66, Nylon-6, C4-24 Alkyl dimetikon / Divinyldimethicone Cross, Silica, Polydiethyleneglycol Adipate / IPDI Sampolymerer Perfluorononylethyl karboxidecyl Lauryl dimetikon, Perfluorononyl dimetikon

Kan innehålla: Titandioxid (Ci 77891), järnoxider (Ci 77491, Ci 77492, Ci 77499)

Vi reserverar oss för riktigheten av ingrediensförteckningen på denna produkt. Eftersom ingredienserna kan ändras kan vi inte garantera att dessa listor är kompletta och uppdaterade. För en exakt förteckning av ingredienser i varje produkt se din produktförpackning, eller kontakta oss gärna.

Andra kunder köpte också

Vi rekommenderar även

/.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 10% rabatt på hela sortimentet!

Ange en giltig epost-adress!
Rabattkoden skickas automatiskt till mailadressen som du anger. Rabatten gäller i 14 dagar från prenumerationen och gäller inte på redan rabatterade priser.