Full Coverage Kabuki Brush

Artikelnr: 30931

369 kr

Rek.pris: 395 kr

30931

  • Fast, tät borste.
  • Ger medel till full täckning av din foundation.
  • Ger ett jämnt och täckande resultat.
  • Tillverkad av naturliga hårstrån.

 

Dela upp betalningen från 22 kr/mån - Läs mer

bareMinerals har skapat en fast, tät borste som ger en medel till full täckning av din foundation - Full Coverage Kabuki Brush. Denna underbara borste ger perfekt applicering av bareMinerals minderalpuder, t.ex. Original Foundation och Matte Foundation.

De tättsittande stråna i Full Coverage Kabuki Brush ger ett jämnt och täckande resultat vid applicering, samt underlättar då det både går snabbt och enkelt.

Om du är rädd om din Full Coverage Kabuki Brush så kommer den att vara dig trogen i många, många år. bareMinerals rekommenderar att du tvättar borsten med anpassat schampo regelbundet för allra bästa hållbarhet.

Tillverkad av naturligt hår.

Vi reserverar oss för riktigheten av ingrediensförteckningen på denna produkt. Eftersom ingredienserna kan ändras kan vi inte garantera att dessa listor är kompletta och uppdaterade. För en exakt förteckning av ingredienser i varje produkt se din produktförpackning, eller kontakta oss gärna.

Andra kunder köpte också

Vi rekommenderar även

/.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 10% rabatt på hela sortimentet!

Ange en giltig epost-adress!
Rabattkoden skickas automatiskt till mailadressen som du anger. Rabatten gäller i 14 dagar från prenumerationen och gäller inte på redan rabatterade priser.