Almea XLash Eyelash Enhancer

Artikelnr: Xlash-01

399 kr

Rek.pris: 399 kr

Xlash-01

  • Sveriges populäraste ögonfransnäring.
  • Ger dig längre och vackrare ögonfransar.
  • Goda resultat efter 3-6 veckor.
  • Ögonfransarna blir starkare.
  • Lika säker som effektiv.
  • Används av tusentals nöjda kunder runt om i Sverige.
  • 100% pengarna - tillbaka - garanti.
Dela upp betalningen från 22 kr/mån - Läs mer

100% pengarna tillbaka - garanti !

Vi är så säkra att du kommer bli nöjd, annars får du pengarna tillbaka.

Är du trött på mascaror som inte håller vad de lovar och ögonfransförlängningar som endast sitter kvar i några veckor? Då ska du testa Almea XLash Eyelash Enhancer – näringsserumet som gör dina fransar längre och tjockare.

Skönhetssnackisen som förnyat kosmetiken

Med hjälp av ögonfransserumet Almea XLash Eyelash Enhancer får du längre och fylligare drömögonfransar på mycket kort tid. Studier har visat att det enbart dröjer tre till fyra veckor innan du kommer att märka av en synbar förbättring av fransarnas kvalitet. Det aktiva ämnet i Almea XLash Eyelash Enhancer är Myristoyl Pentapeptide-17  samt innehåller extrakt och mineraler som främjar fransarnas cellförnyelse, vilket i sin tur skyndar på utväxten och även gör dem mörkare.

Fungerar för alla

Almea XLash Eyelash Enhancer innehåller inga läkemedelsklassade eller hormonliknande ingredienser och kan därför användas av alla – även personer med känsliga ögon. Det enda du behöver göra är att varje dag applicera en tunn och jämn linje av lösningen på roten till de övre ögonfransarna. Innan du vet ordet av kommer du att ha fått längre och fylligare fransar. Xlash är ok att använda om är gravid eller ammar. Hormoner kan ibland göra att man blir mer känslig, detta är dock mycket ovanligt.

Innehåller: 3ml

Applicera en tunn linje av Xlash jämt på roten av de övre ögonfransarna, ett drag med borsten räcker.

Vi rekommenderar att du tar bort smink och kontaktlinser, tvättar dina händer och ditt ansikte med mild tvål och vatten innan du applicerar Xlash.

Xlash fungerar bra att använda tillsammans med fransförlängning, den påverkar inte limmet. Xlash är ok att använda om är gravid eller ammar. Hormoner kan ibland göra att man blir mer känslig, detta är dock mycket ovanligt.

När du fått ett önskat resultat så räcker det att använda Xlash 2-3 ggr/vecka för att bibehålla resultatet.

Purified water, Woad leaves extract, Cacumen platycladi herbal extract, Devil in the bush extract, Medicine terminalia fruit extract, Prepared knotweed root extract, cor extract.

Vi reserverar oss för riktigheten av ingrediensförteckningen på denna produkt. Eftersom ingredienserna kan ändras kan vi inte garantera att dessa listor är kompletta och uppdaterade. För en exakt förteckning av ingredienser i varje produkt se din produktförpackning, eller kontakta oss gärna.

Andra kunder köpte också

Vi rekommenderar även

/.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 10% rabatt på hela sortimentet!

Ange en giltig epost-adress!
Rabattkoden skickas automatiskt till mailadressen som du anger. Rabatten gäller i 14 dagar från prenumerationen och gäller inte på redan rabatterade priser.