Colorwow Root Cover Up

219 kr

Rek. butikspris:
0
kr
Info om priset

-100 kr

Rek.pris: 0 kr

Om priset

Alla produkter har ett rekommenderat butikspris, vilket är satt av leverantörerna som vi köper våra produkter från. Det är det pris de flesta butiker använder.
För att visa hur bra rabatt du får, har vi valt att jämföra priset mot det rekommenderade butikspriset vid kampanjer. På massor av våra produkter har vi valt att ha riktigt bra priser för er kunder, även då vi inte har kampanjer!

  • Döljer utväxt snabbt och enkelt.
  • Håller i upp till 60 appliceringar.
  • Vattenresistent.
  • Finns i flera olika färger.
  • Fräschar upp mellan färgningarna.
Dela upp betalningen från 22 kr/mån - Läs mer

Vill du fräscha upp utväxten, men har svårt att få en tid till frisören eller behöver göra det snabbt? Då är Colorwow Root Cover Up produkten för dig! En högteknologisk formula  som även får mörka rötter att se ljusare ut, utan att bleka dem.

Colorwow Root Cover Up är ett professionellt mineralpuder som är formulerat för att hjälpa till att tillfälligt täcka utväxten utan att kännas kladdig eller oljig. Mineralpudret hjälper till att täcka vanlig utväxt eller grå utväxt direkt, samtidigt som håret behåller fortfarande sin glans. Fräscha upp ditt hår med Colorwow Root Cover Up mellan färgningarna snabbt och enkelt! Innehåller: 2,1g

Applicera med medföljande borsten på torrt hår. Applicera vid rötterna och jobba dig utåt. Applicera tills utväxt/grått hår är täckt.

Talc, Mica, Synthetic Fluorphlogopite, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Ethylhexyl Palmitate, Zinc Stearate, Silica, Pentaerythrityl Tetraisostearate, Zea Mays (Corn) Starch, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Kaolin, Methylparaben, Triethoxycaprylylsilane, Propylparaben (+/- Ci 77499 (Iron Oxides), Ci 77491 (Iron Oxides), Ci 77891 (Titanium Dioxide), Ci 77266 (Carbon Blac

Vi reserverar oss för riktigheten av ingrediensförteckningen på denna produkt. Eftersom ingredienserna kan ändras kan vi inte garantera att dessa listor är kompletta och uppdaterade. För en exakt förteckning av ingredienser i varje produkt se din produktförpackning, eller kontakta oss gärna.

Andra kunder köpte också

Vi rekommenderar även

/.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 10% rabatt på hela sortimentet!

Ange en giltig epost-adress!
Rabattkoden skickas automatiskt till mailadressen som du anger. Rabatten gäller i 14 dagar från prenumerationen och gäller inte på redan rabatterade priser.