Hydrating Water

Hudtyp: Alla hudtyper & hudtillstånd
Artikelnr: 1-HW-100

299 kr

Rek.pris: 299 kr

1-HW-100

  • Återfuktande ansiktsvatten.
  • Lätt sammandragande.
  • Anti-inflammatorisk.
  • Verkar renande & balanserande.
Dela upp betalningen från 22 kr/mån - Läs mer

Hydrating Water är ett ansiktsvatten i sprayform från M Picaut som ger en intensiv återfuktning och balanserar huden. Hydrating Wate är baserad på aloe vera och trollhassel, som tillsammans gör huden fräsch och strålande.

M Picauts underbara ansiktsvatten - Hydrating Water är väldigt härlig att använda framför datorn, på flygresor eller som aftersun för att behålla solbrännan längre. Även utmärkt att använda efter rakning. Hydrating Water, M Picaut innehåller: 100ml

Alt. 1. Spraya över ansikte och hals med en armslängds avstånd på torr, rengjord hy både morgon och kväll. Följ gärna upp med serum och mjukgörare.

Alt. 2. Applicera en liten mängd ansiktsvatten på en bomullsrondell och svep över ansikte och hals, på torr hy efter rengöring både morgon och kväll. Följ gärna upp med serum och mjukgörare.

TIPS!  Dränk gärna in två bomullsrondeller som ögonpads och låt ligga medan du t.ex. använder ansiktsmask.

Aloe Barbadensis Leaf Extract (Aloe Vera Barbadensis)*, Aqua (renat vatten), Glycerin (från kokosoja)*, Hamamelis Virginiana Extract (trollhassel)*, Alcohol (konservering – ekologiskt framtagen), Phenoxyethanol (konservering), Potassium Sorbate (mild konservering).

Vi reserverar oss för riktigheten av ingrediensförteckningen på denna produkt. Eftersom ingredienserna kan ändras kan vi inte garantera att dessa listor är kompletta och uppdaterade. För en exakt förteckning av ingredienser i varje produkt se din produktförpackning, eller kontakta oss gärna.

Andra kunder köpte också

Vi rekommenderar även

/.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 10% rabatt på hela sortimentet!

Ange en giltig epost-adress!
Rabattkoden skickas automatiskt till mailadressen som du anger. Rabatten gäller i 14 dagar från prenumerationen och gäller inte på redan rabatterade priser.