Reducerat pris! Prolagéne Lift 40+ - Lift and Firm Normal Day Cream

Prolagéne Lift 40+ - Lift and Firm Normal Day Cream

Hudtyp: Mogen - Normal hy
Artikelnr: 555000

671 kr

Rek. butikspris:
895
kr
Du sparar 224krInfo om priset

-178 kr

Rek.pris: 895 kr

Om priset

Alla produkter har ett rekommenderat butikspris, vilket är satt av leverantörerna som vi köper våra produkter från. Det är det pris de flesta butiker använder.
För att visa hur bra rabatt du får, har vi valt att jämföra priset mot det rekommenderade butikspriset vid kampanjer. På massor av våra produkter har vi valt att ha riktigt bra priser för er kunder, även då vi inte har kampanjer!

555000

Varning: Sista varan i lager!

  • Återuppbyggande anti age-cream.
  • Ger fastare hud med mer spänst.
  • Ger färre synliga linjer och rynkor.
  • Ger ett narurligt "lyft" och lyster.
  • Stärker hudbarriären, verkar fuktighetsgivande.
  • Är lugnande och mjukgörande.
  • Lätt doft och silkeslen konsistens.
  • Går snabbt in i huden.
Dela upp betalningen från 22 kr/mån - Läs mer

Prolagéne Lift 40+ - Lift and Firm Normal Day Cream från Decléor aktiverar kollagenproduktionen och ger en fastare bindväv. Prolagéne Lift 40+ - Lift and Firm Normal Day Cream från Decléor förbättrar hudens elasticitet och spänst samt linjer och rynkor. Soyaextrakt boostar fibroblasterna samt ger en "lyftande effekt och fastare hud. Prolagéne Lift 40+ - Lift and Firm Normal Day Cream från Decléor innehåller bioteknologisk hyaluronsyra med både hög och låg molekylvikt som ger intensiv och fuktighetsgivande effekt.

Innehåller: 50ml

På morgonen på rengjord hud efter Aromessence Lavandula Iris Serum eller Aromessence serum efter hudftyp.
 

  L-Proline-komplex, L-Proline, Soyaextrakt, Växtessence av Iris, Hyaluronsyra, Extrakt av vit Salvia, Ljusreflekterande mineraler, Växtolja från Kokos och Hassel, Växtglycerin, NMF, Vitamin-E, Triglycerider, Squalen.    

Vi reserverar oss för riktigheten av ingrediensförteckningen på denna produkt. Eftersom ingredienserna kan ändras kan vi inte garantera att dessa listor är kompletta och uppdaterade. För en exakt förteckning av ingredienser i varje produkt se din produktförpackning, eller kontakta oss gärna.

Andra kunder köpte också

Vi rekommenderar även