Salongen på Ekerö invigdes 2017 och är en topputrustad hudvårdssalong anpassad för lyxiga ansiktsbehandlingar, frans & brynfärg, fransförlängning, make-up, kroppsbehandlingar och vaxning. Hos oss på Salongen - hudvårdsbutik.se erbjuder vi effektiva, resultatinriktade men även avslappnande behandlingar med dig som kund i fokus. Vi skräddarsyr våra behandlingar så att de blir anpassade efter just din hudtyp, ditt hudtillstånd och dina önskemål. Nedan hittar du info om öppettider, hur du hittar till Salongen, samt hur du kontaktar oss på hudvårdsbutik.se, du kan självfallet också boka en tid som passar dig. Välkommen till Salongen på Ekerö hos hudvårdsbutik.se

Kontakt
08 – 24 24 40
salongen@hudvardsbutik.se
Öppetider
Måndag9.30 – 18.00
Tisdag9.30 – 19.00
Onsdag9.30 – 18.00
Torsdag11.30 – 20.00
Fredag9.30 – 18.00
LördagEnl. ö.k
Hitta hit
hudvårdsbutik - Salongen
Bryggavägen 131 D
178 51 Ekerö
Ansikte
Unna dig en upplevelse i världsklass. Vi erbjuder dig underbart avkopplande och resultatinriktade ansiktsbehandlingar som ger din hud nytt liv.
Läs mer
Frans & Bryn
Få vackra ögonbryn med professionell hjälp av vår brynstylist. Vi använder högkvalitativa produkter och redskap för att du ska få de fransar och bryn du alltid drömt om.
Läs mer
Make-up
Vill du göra dig redo inför kvällen eller väntar din stora dag bakom hörnet? Vi erbjuder dig make-up av hög kvalité med naturliga mineraler.
Läs mer
Vaxning
Med hjälp av högkvalitativa produkter och erfarna terapeuter, får du ett långvarigt samt effektivt resultat av hårborttagning.
Läs mer
Kropp
Vi tar med alla dina sinnen på en avkopplande resa genom en magisk kroppsbehandling.
Läs mer
Sarah
Sarah heter jag och är auktoriserad hudterapeut med ett brinnande intresse för hudvård och makeup. Jag önskar er varmt välkomna till Salongen på Ekerö strax utanför Stockholm./.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 10% rabatt på hela sortimentet!

Ange en giltig epost-adress!
Rabattkoden skickas automatiskt till mailadressen som du anger. Rabatten gäller i 14 dagar från prenumerationen och gäller inte på redan rabatterade priser.