Vår stora passion är hudvård

Sedan 2008 har vi på hudvårdsbutik.se levererat resultatinriktade hudvårdsprodukter. Hos oss finner du många ledande professionella hudvårds- och makeupmärken. Vi på hudvårdsbutik.se älskar service och vår stora passion är hudvård och makeup. Våra utbildade hudterapeuter hjälper gärna till för att du ska hitta rätt produkter för just din hy, se hudtest eller kontakta oss via telefon.

Vi är en auktoriserad återförsäljare, vilket innebär att vi endast säljer produkter som är inköpta via de svenska generalagenterna. Alla våra produkter kommer direkt från tillverkning och håller högsta kvalité.

För oss är god kundservice största prioritet och det är en självklarhet att du som kund ska kunna känna dig helt nöjd både inför och efter ett köp. Vi hjälper gärna till med alla frågor, kontakta oss per e-post eller ring vardagar mellan 08.00 - 16.30, telefon 08-588 987 30. Välkommen!

Christine-top

Grundare – Christine

Jag som startade och driver hudvårdsbutik.se heter Christine och är auktoriserad hudterapeut sedan 1989. Jag gick min utbildning på Beauty Therapist School, skolan var Cidesco godkänd vilket är den internationella branschmotsvarigheten till SHR. SHR är en sammanslutning av auktoriserade hudterapeuter i Sverige, SHR:s emblem garanterar gedigen utbildning och utförande av professionella behandlingar. Emblemet är kundens trygghet.

Jag startade min första salong, Carisma hudvård i Linköping vid 19 års ålder. Efter några år lockade det att arbeta utomlands och jag fick arbete som hudterapeut på bland annat Costa Romantica, ett kryssningsfartyg i Medelhavet. Efter flera år utomlands flyttade jag hem till Sverige och öppnade min andra salong Christines på Kungsholmen i Stockholm. Jag drev salongen under nio år tills att vi bestämde oss för att flytta ut till vackra Ekerö, där jag startade hudvårdsbutik.se.

Min vision är att alla ska få uppleva vår personliga och omtänksamma service på hudvårdsbutik.se. Enkelt och snabbt få professionella expertråd av auktoriserade hudterapeuter, med ett stort utbud av högkvalitativa hudvårds och makeup produkter. Vårt mål är att leverera lyxiga paket snabbt och säkert. Med över 20 års erfarenhet och min stora passion för hud och hudvårdsfrågor är jag övertygad om att du som kund ska få den hjälp du behöver.


Vi som arbetar här


Christine
Grundare
Aukt. Hudterapeut
Frida
Frida
Kundansvarig
Aukt. Hudterapeut
ida
Ida
Kundansvarig
Aukt. Hudterapeut
Andrea
Andrea
Kundansvarig – Logistik
Grafisk designer
anastaisa
Anastasia
Kundansvarig
Aukt. Hudterapeut
Berit
Berit
Ekonomi
Stella
Stella
Vakthund

/.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 10% rabatt på hela sortimentet!

Ange en giltig epost-adress!
Rabattkoden skickas automatiskt till mailadressen som du anger. Rabatten gäller i 14 dagar från prenumerationen och gäller inte på redan rabatterade priser.