Supra Volume Mascara 01 Black

Artikelnr: 22062001-3

269 kr

Rek.pris: 280 kr

22062001-3

  • Mascaran som ger supervolym.
  • Har dubbelverkande volymeffekt.
  • Rund, fyllig & tjock borste.
  • Omedelbar & långsiktig effekt.
  • Sitter länge & lätt att ta av.
Dela upp betalningen från 22 kr/mån - Läs mer

Supra Volume Mascara 01 Black är mascaran från Clarins som ger super-volym och har dubbel volymveffekt. Make-up action: omedelbar volym. Hudvårdande action: fransarnas egna volym ökar vid regelbunden användning.

Borsten är rund, fyllig och tjock, ( 7,5 mm diameter och 30mm lång), med supermjuka fibrer och har en avsmalnande spets för att underlätta applicering i ögonvrårna. Tack vare innehållet av vegetabiliska vaxer sitter Supra Volume Mascara 01 Black från Clarins länge men är ändå lätt att tvätta av.

Supra Volume Mascara 01 Black från Clarins innehåller: 8ml.

Applicera mascara från roten av fransarna upp till toppen. Applicera ett andra lager för ett mer sofistikerat make-up resultat

Kontakta oss för mer information.

Vi reserverar oss för riktigheten av ingrediensförteckningen på denna produkt. Eftersom ingredienserna kan ändras kan vi inte garantera att dessa listor är kompletta och uppdaterade. För en exakt förteckning av ingredienser i varje produkt se din produktförpackning, eller kontakta oss gärna.

Andra kunder köpte också

Vi rekommenderar även

/.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 10% rabatt på hela sortimentet!

Ange en giltig epost-adress!
Rabattkoden skickas automatiskt till mailadressen som du anger. Rabatten gäller i 14 dagar från prenumerationen och gäller inte på redan rabatterade priser.