Perfecting Face Brush

Artikelnr: 71184

349 kr

Rek.pris: 375 kr

71184

Varning: Sista varan i lager!

  • Perfekt för "BARESKIN Foundation SPF 20.
  • Unik form som ger en perfekt applicering.
  • Borstens täthet ger en lätt till full täckning.
Dela upp betalningen från 22 kr/mån - Läs mer

Perfecting Face Brush från bareMinerals är speciellt anpassad för bareSkin Pure Brightening Serum Foundation SPF 20 men fungerar självklart med andra produkter.

bareMinerals rekommenderar att du för bästa resultat, börjar med 1-2 droppar foundation och justera till önskad täckningsgrad genom att addera fler droppar i Perfecting Face Brush allt eftersom.

Den unika formen som Perfecting Face Brush har gör den speciell och ger dig en perfekt applicering varje gång. Tänk på att vårda din borde väl, då den isåfall kommer hålla många år. bareMinerals rekommenderar att du skall rengöra din Perfecting Face Brush med anpassat schampo kontinuerligt.

  • Droppa en droppe bareSkin Pure Brightening Serum Foundation i Perfecting Face brush.
  • Applicera genom att svepa borsten över ansiktet i cirkelrörelser.
  • För ett mer täckande resultat, återapplicera.
  • 1-2 droppar lätt täckning, 3-4 droppar medium täckning, 6-8 droppar full täckning.

 

Tänk på att ta hand om dina borstar. Rengör dem regelbundet med ett skonsamt schampo. Skölj noggrant och pressa försiktigt ut vattnet. Forma borstarna genom att skaka dem lätt. Lägg dem platt och låt torka.

Tillverkad av syntethår.

Vi reserverar oss för riktigheten av ingrediensförteckningen på denna produkt. Eftersom ingredienserna kan ändras kan vi inte garantera att dessa listor är kompletta och uppdaterade. För en exakt förteckning av ingredienser i varje produkt se din produktförpackning, eller kontakta oss gärna.

Andra kunder köpte också

Vi rekommenderar även

/.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 10% rabatt på hela sortimentet!

Ange en giltig epost-adress!
Rabattkoden skickas automatiskt till mailadressen som du anger. Rabatten gäller i 14 dagar från prenumerationen och gäller inte på redan rabatterade priser.