Reducerat pris! Beautyblender Blotterazzi™

Beautyblender Blotterazzi™

139 kr

Rek. butikspris:
0
kr
Info om priset

-70 kr

Rek.pris: 0 kr

Om priset

Alla produkter har ett rekommenderat butikspris, vilket är satt av leverantörerna som vi köper våra produkter från. Det är det pris de flesta butiker använder.
För att visa hur bra rabatt du får, har vi valt att jämföra priset mot det rekommenderade butikspriset vid kampanjer. På massor av våra produkter har vi valt att ha riktigt bra priser för er kunder, även då vi inte har kampanjer!

  • Blottingpapper i ikonisk beautyblender form.
  • Möjliggör hållbart & professionellt resultat.
  • Tar bort överflödig olja från huden.
  • Ger en härligt fräsch känsla.
  • Återanvändningsbar.
  • Perfekt för touch ups på språng.
Dela upp betalningen från 22 kr/mån - Läs mer

Ett tvätt- & återanvändningsbart alternativ till blottpapper i ikonisk beautyblender® rosa form möjliggör ett professionellt och hållbart resultat. Blotterazzi är formaterad för att passa alla konturer i ansiktet och sparar dig från oanvända hörn som traditionella blottingpapper ger. Det prisbelönta beautyblender ® -materialet är "törstigt" när det är torrt och absorberar överflödig olja utan att störa smink, vilket lämnar huden strålande efter användning.

Den snygga kompakta förpackningen innehåller två kuddar för ”touch ups” i farten. Förpackningen är gjord för att låta svamparna luftas och hållas hygienisk mellan tvättarna och har en praktisk spegel för att du alltid skall vara redo på språng. Blottingsvampen används alltid torr och är återanvändningsbar. Tvätta med blendercleanser® solid® och torka i väl ventilerat utrymme. Blotterazzi ™ är handgjord i USA. Finns i två olika varianter.

Blotterazzi ™ är lätt att använda:Tryck helt enkelt på den torra spetsiga sidan på mindre ytor i ansiktet och den avrundade sidan mot de större ytorna i ansiktet. Blotterazzi absorberar oljor från huden och fräschar upp sminket under hela dagen. Tvätta enkelt med blendercleanser® regelbundet och torka innan användning.

Skum. Kontakta oss för mer information.

Vi reserverar oss för riktigheten av ingrediensförteckningen på denna produkt. Eftersom ingredienserna kan ändras kan vi inte garantera att dessa listor är kompletta och uppdaterade. För en exakt förteckning av ingredienser i varje produkt se din produktförpackning, eller kontakta oss gärna.

Andra kunder köpte också

Vi rekommenderar även

/.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 10% rabatt på hela sortimentet!

Ange en giltig epost-adress!
Rabattkoden skickas automatiskt till mailadressen som du anger. Rabatten gäller i 14 dagar från prenumerationen och gäller inte på redan rabatterade priser.