Brow Powder Duo

255 kr

Rek.pris: 0 kr

  • Bästsäljande ögonbrynspuder.
  • Lätt – mellantäckande effekt.
  • Lägger sig perfekt i hårstråna.
  • Är helt kladdfri.
  • Innehåller 2 olika nyanser.
Dela upp betalningen från 22 kr/mån - Läs mer

Uppnå vackra och naturliga ögonbrynseffekter med Anastasia Beverly Hills bästsäljande ögonbrynspuder – Brow Powder Duo. Pudret är anpassade till alla olika hud- och hårnyanser och går även att använda som ögonskugga.

Anastasia Beverly Hills skapade Brow Powder Duo för att du enkelt skall kunna skapa naturliga bryn med lätt till mellantäckande effekt. Pudret lägger sig perfekt i hårstråna och är designad för att vara helt kladdfri.

Varje Brow Powder Duo består av två olika färger för att underlätta skapandet av den perfekta ögonbrynsnyansen. Du kan till exempel lägga den ljusa skuggan över hela brynet för att sedan fylla i svansen på ögonbrynet med den mörkare nyansen. Applicera med hjälp av Anastasia Beverly Hills Brush nr 15 eller Brush nr 7 och använd med fördel Brow Fix Primer innan pudret och det kommer fästa ännu  bättre och sitta i ännu längre. Brow Powder Duo är anpassade till alla olika hud- och hårnyanser och går även att använda som ögonskugga.  Innehåller: 2x0.8g

Du kan till exempel lägga den ljusa skuggan över hela brynet för att sedan fylla i svansen på ögonbrynet med den mörkare nyansen. Applicera med hjälp av Anastasias Brush nr 15 eller Brush nr 7 och använd med fördel Brow Fix Primer innan pudret och det kommer fästa ännu  bättre och sitta i ännu längre. Brow Powder Duo är anpassade till alla olika hud- och hårnyanser och går även att använda som ögonskugga.

Andra kunder köpte också

Vi rekommenderar även