Duo Brush nr 12

Artikelnr: ABH01-28033

245 kr

Rek.pris: 245 kr

ABH01-28033

  • Snedställd smal borste.
  • Högkvalitativa syntetiska hårstrån.
  • Medföljande spooley borste på ena sidan.
  • Perfekt till flera brynprodukter.
  • Borsten är tät & har lång hållbarhet.

 

Dela upp betalningen från 22 kr/mån - Läs mer

Denna dubbelsidiga borste "Duo Brush nr 12" framtagen av Anastasia Beverly Hills består av högkvalitativa syntetiska hår i ena änden och en spooley borste i den andra. Duo Brush nr 12 är rekommenderad av Anastasia Beverly Hills att använda till de flesta brynprodukterna, främst Brow Powder eller DipBrow.

Duo Brush nr 12 är tät, har lång hållbarhet och ger perfekt applicering av Anastasia Beverly Hills produkter varje gång.

Ta en liten mängd produkt på borsten, applicera sedan där du vill för önskat resultat. Borsten är tät och tar upp mycket produkt, så man behöver endast nudda lätt över produkten för att få rätt mängd.

Syntetiska strån.

Vi reserverar oss för riktigheten av ingrediensförteckningen på denna produkt. Eftersom ingredienserna kan ändras kan vi inte garantera att dessa listor är kompletta och uppdaterade. För en exakt förteckning av ingredienser i varje produkt se din produktförpackning, eller kontakta oss gärna.

Andra kunder köpte också

Vi rekommenderar även

/.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 10% rabatt på hela sortimentet!

Ange en giltig epost-adress!
Rabattkoden skickas automatiskt till mailadressen som du anger. Rabatten gäller i 14 dagar från prenumerationen och gäller inte på redan rabatterade priser.