Make-up

 

Varför har du makeup?

Makeup är en stor del av skönhetsindustrin. Med hjälp av smink känner sig många mer glamourösa och får t. o. m. ett bättre självförtroende. Smink gör mycket helt enkelt, men huvudsakligen gör det att du känner dig ännu finare än vad du redan är genom att framhäva det du redan har.

Läs mer om Make-up

Skönhetsindustrin blir större och större ju mer tiden går. Nya tekniker, konsistenser, produkter och ingredienser gör att det kommer nya saker inom skönhet hela tiden. Antingen är det en ny produkt allas ögon riktas på eller så är det en ny teknik hur du applicerar din makeup. Antalet märken som finns i världen för smink är oändligt många, kanske därför intresset är så stort. Det finns alltid något bättre på marknaden.

 

Mineralmakeup

När mineralmakeup kom blev den otroligt populär och efterfrågad. Varför mineralmakeup är så speciell och skiljer från vanlig makeup är att den verkar hudvårdande. Samt består endast av naturliga mineraler, utan parfym och är ej kemiskt framställd. Mineralsmink är rekommenderat för alla hudtyper och hudtillstånd, även för en acnebenägen hud då mineralerna irriterar minimalt på huden. Även ett bra val för en väldigt känslig hud är att välja mineralmakeup.

Den mineralmakeup vi har på hudvårdsbutik.se kommer från Jane Iredale och veteranen bareMinerals, som var det första märket med mineralmakeup. Två märken som är bland de största på marknaden idag med mycket god och hög kvalité på sina produkter.

 

Trender

Precis som mode har smink också trender som inspirerar människor. Alltid är det något nytt spännande som kommer göra dig ännu vackrare. Ett exempel på en trend som nyligen blev en stor hit är ”baking”. En teknik som gör att din hud får en airbrushed finish och gör att den hålls sammetslen och jämn hela dagen. Knepet är att lägga ett tjockt lager löst puder under ögon, näsa, under käkbenet, mellan ögonbrynen eller på pannan och låta verka i ca 10 min innan du sveper bort det med en borste.

/.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 10% rabatt på hela sortimentet!

Ange en giltig epost-adress!
Rabattkoden skickas automatiskt till mailadressen som du anger. Rabatten gäller i 14 dagar från prenumerationen och gäller inte på redan rabatterade priser.