bareMinerals

bareMinerals – Revolutionerande make-up produkter

Din hud speglar ofta hur du mår. Stress, dåliga kostvanor och otillräckliga hudvårdsrutiner resulterar i glåmig och livlös hud, vilket i sin tur också påverkar humöret och självförtroendet. Optimera dina chanser till vacker och välmående hud med vårdande makeup från revolutionerande bareMinerals. Är du intresserad att läsa mer om märket eller handla produkterna så kan du enkelt, snabbt och tryggt göra det hos oss på hudvårdsbutik.se

Läs mer om bareMinerals

 

bareMinerals - Originalet inom mineralmakeup

bareMinerals från Bare Escentuals är makeupserien som revolutionerat hela hudvårdsindustrin. De smarta allt-i-ett-produkterna består till 100 procent av naturliga mineraler. Samtidigt som de vårdar och skyddar huden mot sol och andra yttre påfrestningar, ger de huden en fräsch och jämn lyster utan att täppa till porerna. Därför passar bareMinerals även dem som lider av känslig och oren hud. Makeupprodukterna är dessutom fria från parabener, konserveringsmedel och andra kemiska ingredienser som kan påverka din hud negativt. Produkterna är inte heller testade på djur.


bareMinerals stora utbud av makeup produkter

Vill du också uppleva skillnaden som bra makeup produkter åstadkommer? Beställ dina lyxiga varor från bareMinerals på hudvårdsbutik.se. Vi har ett stort utbud. Välj mellan primer, foundation, concealer, rouge och olika typer av puder. Vi har även en stor uppsättning av diverse makeupborstar i vårt lager. Resultatet kommer inte låta vänta på sig. Din hud kommer att utstråla både fräschör och välmående.

SKINSORIALS™

Märket är bareMinerals senaste hudvårdstillskott och utmanar verkligen den traditionella synen på anti age men speglar bareMinerals “skönhetsfilosofi: att frisk hud är vacker hud.”

Inför lanseringen av Skinsorials har bareMinerals genomfört en stor global undersökning där det framgick att 72% av de deltagande ansåg att trots att de använder hudvårdsprodukter, så är huden inte hälsosam och 91% av kvinnorna önskar att deras hudvårdsprodukter gav ett mer långsiktigt resultat. Detta lade grunden för att utveckla en innovativ men enkel hudvårdsserie – och där föddes sedan SKINSORIALS™, för att boosta huden att se mer hälsosam och yngre ut.

“Traditionellt är hudvårdsprodukter utformade för att ta itu med vissa specifika problemområden men liksom när man tar hand om sin kropp måste man ta hand om helheten” säger Sandy Saputo, Chef Marketing Officer. “Du äter rätt, motionerar och jobbar förebyggande. Ska du inte göra samma sak med din hud? “För oss handlar det om att flytta diskussionen från “anti age” till ett mer positivt budskap om långsiktighet och hälsosam hud “

Har du några frågor eller funderingar kring märket eller produkterna, tveka inte att kontakta oss på hudvårdsbutik.se.

/.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 10% rabatt på hela sortimentet!

Ange en giltig epost-adress!
Rabattkoden skickas automatiskt till mailadressen som du anger. Rabatten gäller i 14 dagar från prenumerationen och gäller inte på redan rabatterade priser.