Filorga

Filorga – Experter på Anti-Ageing

Över 30 år har Filorgas laboratorium levererat specialiserade lösningar för bekämpning av åldrande hud. Idag är Filorga en världsledande leverantör av Anti-Age produkter både för professionella och konsumenter. Filorga är stolta över sin högklassiga icke-kirurgiska Anti-Age serie bestående av fillers, polyvitaliserande NCTF, kemisk peeling och två hudvårdsserier. Hos oss på hudvårdsbutik.se hittar du hela Filorgas produktsortiment för hemmabruk.

Läs mer om Filorga

 

Om Filorga

Filorga strävar efter naturliga och långsiktiga resultat. Produkterna är i världsklass och deras mål är nu att bli ett Anti-Age riktmärke för medicinska behandlingar och konsumenter.

Filorga är i och med sitt helhetskoncept inom hudvård och Anti-Ageing ett av det mest innovativa och snabbast växande företagen i världen! Med Filorgas laboratorium i Bryssel, med ständigt pågående studier och den senaste teknologin med en forskningsgrupp bestående av internationellt erkända experter (läkare, apotekare, biologer och kosmetologer), så kommer Filorga att fortsätta leverera produkter och behandlingar av världsklass inom Anti-Ageing.


Medi-Cosmetique®

Kosmetiska behandlingar som inspirerats av icke-kirugiska Anti-Age behandlingar. Inspirerad av det bästa från två världar, kosmetisk och estetisk medicin. Filorga Medi-Cosmetique produkterna kombinerar effektiviteten av estetisk medicin med daglig hudvård. Högteknologisk kosmetika inspirerad av huvudingredienserna och de innovativa teknikerna som finns i estetisk medicin: Ett kosmetiskt alternativ till de banbrytande medicinska Anti-Age behandlingarna. Alla Medi-Cosmetique hudvårdscremer innehåller samma grupp av aktiva ingredienser som används inom medicinska behandlingar:

– Hyaluronsyra, en ingrediens som används i Filorgas injektionsprodukter och medi-cosmetiqueprodukter.

- NCTF®, ett poly-revitaliserande komplex identisk med den formula som används vid FILORGAS medicinska behandlingar.

 

Har du några frågor kring produkterna eller märket, tveka inte att kontakta oss på hudvårdsbutik.se.

/.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 10% rabatt på hela sortimentet!

Ange en giltig epost-adress!
Rabattkoden skickas automatiskt till mailadressen som du anger. Rabatten gäller i 14 dagar från prenumerationen och gäller inte på redan rabatterade priser.