Cicamed

- Kampanj! Cicamed - Guldgåva på köpet! (gäller så långt lagret räcker)

Cicamed – en ny generation naturlig hudvård

Cicamed är ett svenskt hudvårdsmärke, som förenar det allra bästa från naturen med det senaste inom vetenskap. En expertgrupp av kemister, hudterapeuter och plastikkirurger ger dig en ny generation av naturlig hudvård. Cicamed har valt att fokusera på aktiva ingredienser som ger synliga resultat. Bland ingredienserna i Ciameds produkter hittar vi framförallt havtornsfruktolja, sheasmör och nyponolja – som alla gör underverk för huden. Är du intresserad att läsa mer eller kika närmare på produkterna så finner du hela sortimentet hos oss på hudvårdsbutik.se.

Läs mer om Cicamed

 

Cicamed Organic Sience

Cicameds produkter är uppdelade i två olika segment – Cicamed Organic Sience & Cicamed Medical Sience. I segmentet Organic Sience hittar vi aktiva ekologiska produkter som levererar synliga resultat. Deras policy är att man inte ska behöva välja bort ingredienser utan att istället välja rätt. Det bästa är att produkterna är tillverkade i Sverige, för oss som bor här kan det inte bli mycket mer ekologiskt än så.

Cicamed har tagit med i åtanke att idag är man noga när man väljer sin hudvård, och du som kund vet vad du vill att dina produkter inte ska innehålla. För att du själv ska kunna se precis vad alla produkter innehåller, finns de tydligt redovisade på Cicameds hemsida för varje enskild produkt.

Några av deras nyckelingredienser är havtornsfruktolja, sheasmör och nyponolja.

Havtornsfruktsolja är rik på den sällsynta omega 7 som har fantastiska anti aging egenskaper och verkar stimulerande på huden.

Sheasmör återfuktar huden omedelbart men verkar också på lång sikt, samtidigt som den skyddar huden och stärker den.

Nyponolja innehåller omega 3, 6, 9 och massvis med vitaminer som lugnar en känslig hud.


Cicamed Medical Sience

I detta segment hittar vi problemlösande hudvård. Fokus ligger på att läka ärr och hjälpa problemhud. Bakom produkterna ligger en kombination av många års erfarenhet inom plastikkirurgi och experter inom både kemi och hudvård. Alla ingredienser är noga utvalda och produkterna är kliniskt testade samt har bevisad effekt. Allt för att du som kund ska få bästa möjliga resultat. I Cicameds serie Medical Sience hittar du produkter för att punkt behandla både nya och gamla ärr. Samt en enkel serie för dig som har acne.

Har du några frågor om märket? Kontakta oss på hudvårdbutik.se så hjälper vi dig gärna.

/.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 10% rabatt på hela sortimentet!

Ange en giltig epost-adress!
Rabattkoden skickas automatiskt till mailadressen som du anger. Rabatten gäller i 14 dagar från prenumerationen och gäller inte på redan rabatterade priser.