Clarins

Clarins - Säkra, naturliga & högeffektiva produkter!

Visste du att din huds värsta fiende finns i luften som du andas? Fria radikaler i form av rök, avgaser och andra kemiska partiklar bryter ner din huds skyddsbarriär och får den att åldras i förtid. Clarins var först i världen med att erbjuda hudvård med inbyggt skydd mot just fria radikaler. Redan 1981 lanserade Clarins deras första komplex mot fria radikaler, ett komplex som fortsatt att utvecklas och lagts till i hudvård. Hos oss på hudvårdsbutik.se hittar du hela sortimentet av Clarins härliga hudvård och makeup.

Läs mer om Clarins


Om Clarins

Allting började i Paris 15 mars 1954 när Jacques Courtin-Clarins öppnade sitt första Clarins institut med en banbrytande övertygelse om att välmående och lycka var oupplösligt kopplade till skönhet. Den tanken var helt ny. Vid samma tid började kändisar visa sina kroppar på tidningsomslag, eran för fysisk och mental frihet var på väg att inledas.
I Frankrike där det alltid har varit ytterst viktigt att vårda sin hy var hans framgång omedelbar. Ryktet spred sig och produkterna blev tillgängliga världen över.
Idag fortsätter Clarins att utforma och producera sina produkter i Frankrike och har förblivit trogen sin ursprungliga livssyn: Lyssna på kvinnor för att förstå deras behov på riktigt och att utveckla säkra, naturliga och högeffektiva hudvårdsprodukter.


Växtbaserat

Växter har unik förmåga att självreglera, självreparera, överleva och förnya. Egenskaper som har direkta fördelar för vår hud. Det är dessa förmågor som etnobotaniker på Clarins laboratorier oavbrutet strävar efter att upptäcka och tolka, för att kunna förstå deras verkan, fördelar och skönhetshemligheter.


Handen är ett unikt redskap

Clarins Skin Spas finns över hela världen och är stället där man kan uppleva en unik metod där precision rimmar med perfektion. Den perfekta kombinationen av växtbaserade produkter, framtagna av Clarins Laboratorier och Clarins exklusiva 100% manuella metod, ger behandlingarna både välmående och påvisad effektivitet. En genuin och magisk sensorisk upplevelse att upptäcka.

Clarins unika appliceringsmetoder är resultatet av dessa speciella instituts expertis och är alla lätta att genomföra hemma. Varje produkt har sin egen metod, beroende på sin konsistens och verkan. Där man skall med händerna som redskap både få bättre och snabbare resultat av sina produkter.

Har du några frågor om märket eller produkterna, tveka inte att kontakta oss på hudvårdsbutik.se.

/.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 10% rabatt på hela sortimentet!

Ange en giltig epost-adress!
Rabattkoden skickas automatiskt till mailadressen som du anger. Rabatten gäller i 14 dagar från prenumerationen och gäller inte på redan rabatterade priser.