Anastasia Beverly Hills

- Kampanj! Få Gåva vid köp av valfri produkt från Anastasia Beverly Hills! (stl 3ml, gäller så långt lagret räcker)

Storslaget make-up märke

Anastasia Beverly Hills är både nationellt & internationellt känt och kallas av en anledning för ”The Definitive Brow and Eye Experts and Innovative Color Brand.”

Läs mer om Anastasia

Om märket

Sedan 1997, under ledning av Anastasia Soare - grundare och vd, har varumärket slungats ut i förgrunden av skönhetsindustrin med sina lyxiga formler, trendsättande produkter och banbrytande, anpassade färger. Anastasia Beverly Hills säljs i över 25 länder och hyllas som ett av de hetaste skönhetsmärkena på sociala medier just nu. Anastasia Beverly Hills produkter är en dynamisk balans mellan vetenskap och skönhet samt är noga utvalda av Anastasia för att hjälpa till att föra harmoni och symmetri för sina funktioner. Anastasia Beverly Hills varumärkes filosofi är att ge alla verktyg för att förbättra sin naturliga skönhet samtidigt som oändliga möjligheter ges att utforska sin kreativitet genom artisteri av de fantastiska make-up produkterna.

Grundaren

Anastasia Soare är internationellt känd som ”the eyebrow guru” eller som bl a Oprah Winfrey refererar till ”the queen of eyebrows”. Under sin dynamiska karriär som startade i Rumänien vilket senare tog henne till Beverly Hills har Anastasia uppnått ikonstatus inom skönhetsindustrin.

Anastasia’s salonger i Los Angeles har en imponerande kändis kundkrets som omfattar bl a: Oprah Winfrey, Madonna, Jennifer Lopez, Naomi Campbell, Jada Pinkett Smith, Penelope Cruz, Sharon Stone för att nämna några. Anastasia är också ofta förekommande i de största tidningarna som Vogue, W. Town & Country, Elle, InStyle, Allure, Entertainment Weekly, Newsweek, People och Los Angeles Magazine.

Som en högt ansedd expert inom området har Anastasia Soare tillägnat sin livstid till att uppnå en balanserad & naturlig skönhet med hjälp av innovativa ingredienser och tekniker.

Det är svårt att komma upp i samma nivå som märket som är så glamouröst, komplett, och högkvalitativt som Anastasia Beverly Hills.

Cruelty Free

Varken ingredienser i Anastasias produkter eller slutprodukterna är testade på djur.
Anastasia är medlemmar i PETA som betyder ”Människor för en etisk djurbehandling”, och är världens idag största djurrättsorganisation med två miljoner medlemmar. PETA grundades 1980 och kämpar mot bl.a. djurförsök och pälsdjursuppfödning. ABH kräver att alla leverantörer följer PETAS riktlinjer.

/.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 10% rabatt på hela sortimentet!

Ange en giltig epost-adress!
Rabattkoden skickas automatiskt till mailadressen som du anger. Rabatten gäller i 14 dagar från prenumerationen och gäller inte på redan rabatterade priser.