Elemis

Elemis - Ledande Spa- & hudvårdsmärke

Elemis är Englands största och ledande spa-och hudvårdsmärke. Elemis har 6.5 miljoner spabesökare varje år. Vad som har gjort Elemis så populärt och eftertraktat är blandningen av naturliga högaktiva ingredienser tillsammans med ny teknik. Idag har märket de mest effektiva produkterna på marknaden. Hos oss på hudvårdsbutik.se finner du Elemis härliga sortiment av professionella hudvårdsprodukter.

Läs mer om Elemis


Om Elemis

Elemis stora fokus är att leverera sammansättningar av högt aktiva ämnen med en hög kvalité, för att få en så högkvalificerad produkt som möjligt. Elemis kontrollerar hela processen av produkterna vetenskapligt, från start till den slutgiltiga produkten. De gör också oberoende kliniska tester, allt för att garantera kvaliteten på produkterna. Alla produkter är gjorde för att stimulera hudens naturliga egenskaper för långsiktigt goda resultat. Elemis vetenskapsmän forskar ständigt om nästa generations hudvård, för att leverera den senaste teknologin och sammansättning av ingredienser. Elemis produkter används på salonger och spa i världsklass världen över. Bland annat stora kryssningsfartyg, resorter och några av världens finaste 5-stjärniga spa-hotell. Elemis behandlingar var du än går är alltid av högsta kvalité.

 

Prisbelönade produkter

Deras prisbelönade anti-age teknologi och produkter är gjorda för att dynamiskt ge huden fina och synliga resultat.

” The carefully crafted relationship between natural ingredients and scientific advances allows Elemis to create multi-active formulations to ensure maximum therapeutic activity. Developed first and foremost for professional treatments guarantees depth and reliability in every product, ensuring that lifestyle concerns can be dynamically addressed in spa and at home” – från Elemis hemsida.

 

Elemis unika spa-terapi

Hjärtat i varje produkt är grundat för Elemis unika spa-terapi. Dessa behandlingar är en hörnsten i Elemis livskoncept och har skapats för att respektera huden och kroppens komplexa fysiologi. En unik upplevelse, unik massageteknik och power-boosting ansiktsbehandlingar, kombinerat med de mest aktiva ingredienser tillgängliga gör att du får enastående dramatiska resultat.

Genom innovation och ständig utveckling är framtiden för Elemis att sätta nya mål och upptäckter i terapeutisk hudvetenskap. Elemis är ett sätt att leva och omfamna de ständigt föränderliga behoven hos dagens hektiska livsstil.

Har du några frågor kring märket eller produkterna, tveka inte att kontakta oss på hudvårdsbutik.se.

/.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 10% rabatt på hela sortimentet!

Ange en giltig epost-adress!
Rabattkoden skickas automatiskt till mailadressen som du anger. Rabatten gäller i 14 dagar från prenumerationen och gäller inte på redan rabatterade priser.