Skinsorials

- Kampanj! 30% bareMinerals Skinsorials, under rek. butikspris

bareMinerals nya serie har en hudvårdsrutin som består av en 3-stegs ritual - Rengöra, Boosta och Återfukta. Produkterna är framtagna med effektiva ingredienser, enastående texturer och naturligt framställda dofter.

Läs mer om Skinsorials

Källan bakom märket

Inspirationen till märket har hämtats från Okinawa i Japan där den motståndskraftiga örten Long Life Herb växer som är en av hemligheterna bakom märkets stjärnprodukt SkinLongevity Vital Power Infusion. Den har förmågan att stärka upp huden, ge fräsch lyster, tillsätta fukt och göra den mer hälsosam. Alla Skinsorials produkter boostar din hud att se mer hälsosam och yngre ut - längre.

 

bareMinerals som är grundarna bakom Skinsorials är ett av världens ledande makeupmärken och utmanar ständigt genom att utveckla nya hälsosammare produkter för att förändra utseendet på huden. SKINSORIALS™ som är deras senaste tillskott utmanar den traditionella synen på anti-age men speglar bareMinerals “skönhetsfilosofi: att frisk hud är vacker hud.”

 

Inför lanseringen av Skinsorials har bareMinerals genomfört en stor global undersökning där det framgick att 72% av de deltagande ansåg att trots att de använder hudvårdsprodukter, så är huden inte hälsosam och 91% av kvinnorna önskar att deras hudvårdsprodukter gav ett mer långsiktigt resultat. Detta lade grunden för att utveckla en innovativ men enkel hudvårdsserie – och där föddes sedan SKINSORIALS™, för att boosta huden att se mer hälsosam och yngre ut.

“Traditionellt är hudvårdsprodukter utformade för att ta itu med vissa specifika problemområden men liksom när man tar hand om sin kropp måste man ta hand om helheten” säger Sandy Saputo, Chef Marketing Officer. “Du äter rätt, motionerar och jobbar förebyggande. Ska du inte göra samma sak med din hud? “För oss handlar det om att flytta diskussionen från “anti-age” till ett mer positivt budskap om långsiktighet och hälsosam hud “, säger Saputo.

 

Okinawa

När man sökte efter ingredienser till produkten fann man en plats där kvinnor lever längre än på de flesta andra ställen i världen. **Det tog dem till Okinawa som tillhör världens fem blåa zoner och är känd som “the island of long life ”. Här fann man en ört som växer i den mineral- och vitaminrika jorden och som lokalbefolkningen menar har stor betydelse för deras välmående och hälsa: Long Life Herb. Denna motståndskraftiga ört växer i öns hårda klimat, och har en stor förmåga att frodas. Denna växt är en av hemligheterna bakom bareMinerals nya stjärnprodukt SkinLongevity Vital Power Infusion.

 

Long life herb

För första gången någonsin i hudvård, har bareMinerals patenterat fördelarna*** av Long Life Herb’s förmåga att stärka upp huden, ge fräsch lyster och göra den mer hälsosam. Long Life Herb, även känd som Chomeiso på japanska, är en superfood som har visat sig ha ett högre vitamin- och mineralinnehåll än spenat och grönkål. Förutom att vara laddad med antioxidanter, innehåller den rikligt med kalcium, magnesium och kalium. Legenden säger att bara genom att äta en liten mängd Long Life Herb förlänger du livet med en dag.

*Enligt The World Health Organization, World Health Statistics 2014

/.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 10% rabatt på hela sortimentet!

Ange en giltig epost-adress!
Rabattkoden skickas automatiskt till mailadressen som du anger. Rabatten gäller i 14 dagar från prenumerationen och gäller inte på redan rabatterade priser.