Cinq Mondes

- Kampanj! 30% under rek.butikspris - Cinq Mondes Kroppsvård

Cinq Mondes - Naturlig hudvård!

Cinq Mondes är ett internationellt spamärke som grundades i Frankrike. Nathalie Poiroux, tillsammans med sin man Jean-Louis Poiroux, startade Cinq Mondes efter att de åkt runt i hela världen för att hitta inspiration, gamla traditioner och ritualer. Målet var att få en sådan hög kvalité på ekologiska samt naturliga spaprodukter som möjligt. De öppnade sedan sitt första spa i hjärtat av Paris. Idag finns Cinq Mondes i hela 40 länder och är beläget på några av världens finaste spa anläggningar i Monaco, Lausanne, Brussels, Mauritius, Seychellerna och Marocco. Du hittar märkets härliga kroppsvård hos oss på hudvårdsbutik.se.

Läs mer om Cinq Mondes


Cinq Mondes - Ekologiska & naturliga produkter så långt som möjligt

Cinq Mondes erbjuder produkter för hela kroppen med så hög halt naturliga och ekologiska ingredienser som möjligt. Deras produkter är ett resultat av forskning inspirerad av traditionella läkeörter från hela världen. De innehåller patenterade, växtbaserade och bioteknologiskt aktiva ingredienser som stimulerar och balanserar hudens naturliga ämnesomsättning.

Deras koncept med märket är att varje serie har tagits fram efter traditionella spa-ritualer från världens alla hörn. Dofterna, konsistenserna, ingredienserna och effekten av produkterna är alla ett resultat av inspiration och historia. Det är 5 ritualer från Polynesien, Java Indonesien, Siam (Thailand) Atlas Marocko och Brasilien.

Fantastiska dofter

Cinq Mondes bästsäljande produkt - Eau Egyptienne är en kropps-och hårmist med eteriska oljor. Även kroppsbalsamet Tropical Nuts Melting Body Balm, en kroppsbalsam med oljor från bland annat tamanu, kemiri och kokos är mycket populär. Båda har en underbar doft som är Cinq Mondes signum. Eau Egyptienne är en produkt som inte är vanlig i Skandinavien. Vi är mycket mer traditionella av hur och vilka dofter vi använder. Cinq Mondes har gjort ett så fantastiskt jobb med sina produkter att de flesta tycker om alla dofterna. Det vill säga, det är lätt att älska detta fantastiska spa-märke. Dessutom är alla produkterna inspirerande från olika länder, och det märks genom produkterna. Det är enkelt att drömma sig bort till tropiska klimat när man använder deras produkter. Kroppen och sinnet finner direkt ro och harmoni.

Alla produkter i Cinq Mondes är helt fria från mineraloljor, parabener, silikoner, phenoxyethanol och syntetiska färgämnen. Alla produkter är naturliga och ekologiska så långt som möjligt. Produkterna är dermatologiskt testade.

Har du några frågor om märket? Kontakta oss på hudvårdsbutik.se så hjälper vi dig gärna.

/.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 10% rabatt på hela sortimentet!

Ange en giltig epost-adress!
Rabattkoden skickas automatiskt till mailadressen som du anger. Rabatten gäller i 14 dagar från prenumerationen och gäller inte på redan rabatterade priser.