Decléor

- Kampanj! 30% Decleor - hela sortimentet!

Decléor - Aromatiska lyxprodukter

Vill du också få en fräsch hud som utstrålar välmående och ungdomlig lyster? Börja skämma bort dig själv med Decléors aromatiska produkter redan i dag. Du hittar den exklusiva hudvårdsserien till förmånliga priser hos oss på hudvårdsbutik.se

Läs mer om Decléor

Om Decléor

Decleor är ett av världens ledande hudvårdsmärken inom aromaterapi med hög kvalitet och goda resultat. De har naturligt doftande och konserverande egenskaper, vilket gör dem rena och ett naturligt hudvårdsval. Sedan företaget grundades i Paris för över 35 år sedan har ett forskarteam utvecklat Decleor till ett komplett och unikt hudvårdskoncept.

Ordet lavendel kan försätta de flesta i ett drömlikt tillstånd. Tankarna för en till varma, soliga somrar i Provence då dofterna är makalösa. Neroli och ylang ylang klingar exotiskt och de speciella dofterna frambringar underbara känslor. Kamomill, vallmo framkallar bilder av blomstrande dikeskanter som gör att man känner sig förflyttad till den underbara skandinaviska sommaren.

Detta är bara några få exempel på alla underbara växter som med sin säregna biokemi besitter viktiga terapeutiska egenskaper. Decleors koncept bygger på naturlig hudvård baserat på växtextrakt och essentiella oljor från mer än 250 lika medicinalväxter från hela världen.

Decleor bygger på en filosofi som kombinerar 5000 årig kinesisk läkekonst med den modernaste teknik och senaste forskning. På laboratoriet i Paris utvecklas ständigt nya produkter som genomgår ytterst noggranna tester för att därefter skickas till oberoende laboratorium för ytterligare tester. Med sin långa erfarenhet och stora kunskap på aromaterapins område räknas Decleor idag som specialister på aromaterapi. Decleors 100 % naturliga, rena aromatiska produkter är en av nycklarna till denna framgång.


Naturligt doftande och konserverande

Sedan företaget grundades i Paris för över 35 år sedan har ett forskarteam utvecklat Decleor till ett komplett hudvårdskoncept. Decleor är ledande inom aromaterapi, det vill säga användandet av koncentrerade aromatiska växtessenser. De har naturligt doftande och konserverande egenskaper, vilket gör dem rena och blir ett naturligt hudvårdsval som ger synbara resultat och maximalt välbefinnande.

Hjärtat i serien är de unika, 100 % naturliga Aromessence – serumen. De aktiva molekylerna är så små att de lätt tar sig ned i huden där de djupbehandlar. Huvuduppgiften är att rena huden, stimulera cellförnyelsen och balansera huden. Aromessensen hjälper dessutom till att slussa ned övriga ingredienser i huden, vilket förstärker effekten av efterföljande creme. Aromassence neroli var även en av de första produkterna som kom till Decleors produktfamilj och som än i dag hänger kvar med samma innehåll av ingredienser.


Aroma Duo-konceptet - En skönhetsbooster

Med Decleors unika Aroma Duo - koncept får du en skräddarsydd hudvård med maximal effekt som gör märket unikt men samtidigt väldigt effektivt.

STEG 1 - Behandla med Aromessence - serum.

De essentiella oljorna penetrerar snabbt ned på djupet i huden utan att lämna en fet yta. Utöver sina egna välgörande egenskaper hjälper de samtidigt till att förstärka effekten av efterföljande creme med upp till 3 gånger.

STEG 2 - Skydda med växtbaserad creme.

Den växtbaserade cremen appliceras ovanpå Aromessence - serumet. Cremens uppgift är att skydda hudytan och vårda genom att tillföra fukt, vitaminer, mineraler och proteiner. Genom att först behandla huden med en aromessens ökar cremens effekt, något som är bevisat i effektivitetstester utförda under dermatologisk kontroll.


Aromaterapi - En genuin vetenskap

Aromterapi är en kombination av två ord – Aroma och Terapi som har sina rötter i grekiskan och betyder behandling med essentiella oljor från medicinalväxter.

Aromaterapi är på många sätt förknippad med dofter och det är inte så konstigt. Dofterna från blommor, blad, frukter och rötter stimulerar känslor och tankar samt skapar en atmosfär av stimulans, avslappning och välbefinnande. Aromaterapi med essentiella oljor har även en fysiologisk verkan som innefattar biokemiska förändringar i kroppen och huden som bland annat påverkar enzymer och hormoner.

Kontraindikationer

Decléor har vissa produkter som innehåller syror (Bl.a glykol- och mjölksyra). Du skall ej blanda två olika märken med produkter innehållande syra. Önskar du börja med en ny produktserie innehållande detta så rekommenderar vi att du avslutar med dina tidigare produkter 2 veckor innan du påbörjar dina nya produkter. Använd ej exfolierande produkter på en solbränd eller nyvaxad hy.

OBS! Avstå från produkter innehållande syror och enzymer helt om du är användare av receptbelagda, exfolierande preparat. Har du behandlat huden med preparat som Roacutan så rekommenderar vi att du väntar minst 6 månader innan du behandlar huden med syror.

Start med nya produkter

Det är viktigt i början om man väljer att byta hudvårdsserie att vänja in produkterna till huden, lägger man in produkter med syror eller andra aktiva ingredienser är det extra viktigt. Det tar några veckor för huden att anpassa sig. Det kan även ske en utrensning av huden i början av användningen, vilket ofta visar sig i plitor, finnar eller en lätt fjällning – vilket är fullt normalt. Uppstår större irritation eller utslag med obehag skall givetvis detta uppmärksammas, avsluta då din behandling och kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig.

/.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 10% rabatt på hela sortimentet!

Ange en giltig epost-adress!
Rabattkoden skickas automatiskt till mailadressen som du anger. Rabatten gäller i 14 dagar från prenumerationen och gäller inte på redan rabatterade priser.