Jane Iredale

Jane Iredale - Hudvård förklätt i make-up

Jane har alltid ansett att makeup är viktig för ett välbefinnande, och hon har därför strävat efter att ta fram makeup som är enkel att använda och underlättar vardagen. Det är därför som Jane Iredales mineralbaser är foundation, hudvård, concealer och solskydd - allt i ett.

Är du intresserad av att veta mer om märket och dess produkter? Du finner Jane Iredales makeup hos oss på hudvårdsbutik.se.

Läs mer om Jane Iredale


Om Jane Iredale

Jane Iredale är grundare och VD för Iredale Mineral Cosmetics, ett företag hon grundade 1994. Hennes makeupserie Jane Iredale, var den första som försåg den professionella hudvårdsbranschen med mineralmakeup med hudvårdande egenskaper. Janes bakgrund inom underhållningsbranschen inspirerande henne att utveckla makeup som var bra för huden. Hon hade sett skådespelerskor och modeller kämpa med de skadliga effekterna av den makeup de bar. Jane insåg att en frisk hy var förutsättningen för inte bara en lyckad karriär, utan också för kvinnans självkänsla.

Jane Iredale har haft stora framgångar när det gäller att nå kvinnor i alla åldrar och nationaliteter. Bakom dessa framgångar ligger Janes fasta övertygelse att sant makeup-konstnärskap inte grundar sig på att få ansiktet att anpassa sig till de senaste modetrenderna, utan att förstärka varje individs naturliga skönhet - och därmed få hennes egen personlighet att stråla.


Produkterna

Utforska underbara mineralfoundations som täcker och skyddar, samtidigt som din hud får lyster och fräschör. Upptäck concealers som döljer och vårdar samtidigt. Hitta produkter som ger en matt yta och hjälper till att balansera din hud. Här finns ett brett utbud nyanser - för olika hudtyper, hudtillstånd och hudtoner. Det är som terapi för din hud.

Målet har varit att skapa produkter som ser bra ut, som känns bra och som är bra för huden. Produkterna måste samtidigt vara lätta att applicera, så att en kvinna kan bli sitt bästa jag på kortast möjliga tid. Detta har lett till att Jane Iredale nu finns förutom hemlandet USA i över 40 länder välden över.

Våra multifunktionella produkter, Amazing Base, PurePressed Base, Glow Time och Dream Tint, kombinerar fyra fördelar i en: foundation, concealer, solskydd och hudvård.

Högkvalitativa mineraler interagerar med ljus. Dessa ljusreflekterande egenskaper gör att huden upplevs som fräsch, felfri och yngre. Våra olika foundations erbjuder allt från lätt till full täckning, från skir och skimrande till sammetsmatt yta för att du ska finna den som passar just dig och ditt hudtillstånd.

Alla foundations och concealers innehåller rena mineralpigment och ger därför exceptionell täckning med endast en liten mängd produkt. Behovet av touch-ups är minimalt. Jane Iredales foundations bildar en också en skyddande barriär på hudytan. Huden kan andas och fungera normalt, vilket betyder att de är icke-komedogena. De täpper alltså inte till porerna och ger ett hållbart resultat. De rekommenderas även av amerikanska Skin cancer foundations som säkra skydd mot UV-strålning.


Kvalitetsprodukter med hudvårdande egenskaper

Samtliga produkter i sortimentet innehåller ingredienser av högsta kvalitet för bästa täckning, finish och resultat. Jane Iredales mineraler är framställda med den senaste tekniken som säkerställer bredspektrigt solskydd.

Jane Iredales produkter är säkerhetstestade, allergitestade, kliniskt testade och dermatologiskt testade. Allt för att undvika ingredienser som kan göra huden känslig. Produkterna är framtagna med ingredienser som har irritationshämmande egenskaper, då dessa ingredienser verkar hudvårdande och befrämjar god hudhälsa. När det finns behov av konserveringsmedel har de använt sig av en kombination av naturligt konserverande ingredienser.

Har du några frågor om produkterna eller märket, tveka inte att kontakta oss på hudvårdsbutik.se.

/.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 10% rabatt på hela sortimentet!

Ange en giltig epost-adress!
Rabattkoden skickas automatiskt till mailadressen som du anger. Rabatten gäller i 14 dagar från prenumerationen och gäller inte på redan rabatterade priser.