Peter Thomas Roth 

Peter Thomas Roth – Effektiva produkter med avancerad teknik

Peter Thomas Roth stora passion för hudvård kommer från hans strävan att hitta effektiva produkter för att behandla sin egna personliga hud. Inledningsvis var hans viktigaste punkt hur man kunde behandla akne och samtidigt arbeta anti-age på rynkor och linjer. Hans intresse växte så småningom till en önskan att hitta de bästa verktygen för att bekämpa akne, många tecken på åldrande, samt att skydda huden mot solskador. Hans uppdrag: att kombinera effektiva och bra ingredienser med avancerad teknik.

Läs mer om Peter thomas roth

Om Peter Thomas Roth

Som första generationens barn till ungerska föräldrar, är hudvård en naturlig del av Peter arv. Under 1800-talet och början av 1900-talet ägde och drev Peter Thomas Roth’s familj två kurorter i Ungern. När Peter lanserade sitt företag 1993, började han med de grundläggande lugnande och läkande filosofierna som många leror och mineraler som finns i ungerska varma källor har. Fast han vill ge stor kredit till old-school ingredienser – använder nu Peter Thomas Roth de senaste innovativa och effektiva ingredienser för att förbättra formlerna av blandningen mellan gamla ungerska filosofier med 21: a århundradet hudvårds teknik, för att skapa en effektiv hudvård som gör vad det lovar.


Ingredienser med toppmodern kvalité

Peter Thomas Roth varumärke filosofi är enkel; Genombrottet av formler och häpnadsväckande resultat. Då han vill fortsätta utveckla produkternas formula leder Peter alla forsknings- och utvecklingsinsatser för att leverera progressiva, banbrytande produkter i sitt eget labb och produktionsanläggning. Han söker igenom jorden för att hitta de bästa och mest kraftfulla ingredienserna för att leverera toppmodern kvalitet med effektiva koncentrationer.

Produktserien består idag av ett omfattande utbud med över 100 produkter som säljs över hela världen. Peter Thomas Roth linje skapades för att anpassas till individens behov. Serien omfattar alla olika hudtyper och riktar sig till all typ av hudvård från topp till tå.

Kontraindikationer

Peter Thomas Roth har vissa produkter som innehåller syror (Bl.a glykol- och mjölksyra). Du skall ej blanda två olika märken med produkter innehållande syra. Önskar du börja med en ny produktserie innehållande detta så rekommenderar vi att du avslutar med dina tidigare produkter 2 veckor innan du påbörjar dina nya produkter. Använd ej exfolierande produkter på en solbränd eller nyvaxad hy.

OBS! Avstå från produkter innehållande syror och enzymer helt om du är användare av receptbelagda, exfolierande preparat. Försiktighetsåtgärder bör också tas med syror vid graviditet/amning Avstå helt från produkter innehållande retinol vid graviditet/amning. Har du behandlat huden med preparat som Roacutan så rekommenderar vi att du väntar minst 6 månader innan du behandlar huden med syror.

Start med nya produkter

Det är viktigt i början om man väljer att byta hudvårdsserie att vänja in produkterna till huden, lägger man in produkter med syror eller andra aktiva ingredienser är det extra viktigt. Det tar några veckor för huden att anpassa sig. Det kan även ske en utrensning av huden i början av användningen, vilket ofta visar sig i plitor, finnar eller en lätt fjällning – vilket är fullt normalt. Uppstår större irritation eller utslag med obehag skall givetvis detta uppmärksammas, avsluta då din behandling och kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig.

Skulle du få någon typ av lätt reaktion av överstimulerad hy, vilket ibland kan hända om man börjar med produkter innehållande syror eller enzymer. Gör ett uppehåll en vecka och börja sedan succesivt att vänja in produkten igen var tredje dag, för att sedan när huden reagerar bra öka upp användningen.

/.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 10% rabatt på hela sortimentet!

Ange en giltig epost-adress!
Rabattkoden skickas automatiskt till mailadressen som du anger. Rabatten gäller i 14 dagar från prenumerationen och gäller inte på redan rabatterade priser.