theBalm

- Kampanj! Upp till 60% under rek.butikspris - The Balm

theBalm – Sprakande färger och kaxiga förpackningar

theBalm Cosmetics har ett komplett sortiment av roliga, spännande och effektiva sminkartiklar. Med en "skönhet på fem minuter" filosofi erbjuder theBalm multi-användning, då det i sortimentet finns flera fantastiska produkter som erbjuder smarta och underbara lösningar för ett brett spektrum av skönhet, önskemål och behov i en palett. Företagets bärbara förpackningar tillåter alla att släppa sin inre artist lös för att utveckla en rolig och effektiv stund när man gör sig redo.

Läs mer om theBalm

Om theBalm

theBalm grundades år 2004 av Marissa Shipman som insåg att det fanns få enkla produkter som hjälpte hennes utseende att hålla den glam hon önskade hela tiden. 

Marissa beslutade sig att skämma bort sina kosmetiska kuriosa och utveckla produkter av hög kvalité med underbara resultat. Hon köpte elva böcker om hur man från grunden skapar makeup och började i sitt kök arbeta på något som idag är ett av världens största make-up märken. "Jag är smink galen. Jag startade upp bolaget, arbetade fram en budget, anlitade en kemist och designade sedan en webbplats." Hon började skapa produkter med anti-aging effekt, trippel slipat pigment med fantastiska dofter ... och theBalm föddes.

Idag flera år senare kan du nu hitta theBalm’s parabenfria och ej djurtestade produkter över hela världen. theBalm är känt för sina fantastiska förpackningar, make-up färger och innovativa detaljer. Med dess breda sortiment finner du något som passar alla.

/.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 10% rabatt på hela sortimentet!

Ange en giltig epost-adress!
Rabattkoden skickas automatiskt till mailadressen som du anger. Rabatten gäller i 14 dagar från prenumerationen och gäller inte på redan rabatterade priser.