Eneomey


Eneomey – Professionell hudvård med effektiva ingredienser

Mene&moy byter namn till Eneomy - Samma effektiva hudvård och fina och effetiva ingredienser, men nytt namn.

Sedan 1985 har man med hög expertis av hudläkare och kirurger arbetat på ett program för hudföryngring. Dessa specialister ville erbjuda något alternativ till kirurgi i form av dagliga profesionella produkter. Om du är intresserad av märket eller produkterna kan du hitta hela sortimentet och läsa mer här hos oss på hudvårdsbutik.se.

 

Läs mer om Eneomey

 

Om Eneomey

Resultaten av forskningen resulterade i att stora delar av Eneomey’s serie grundar sig på höga koncentrationer av aktiva ingredienser. I synnerhet stabiliserad C-vitamin och glykolsyra som utgör hjärtat av Eneomey’s hudvårdsprogram då det är basen i varje produkt som är utvecklad i serien.

På daglig basis har behandlingsprogrammet två faser: en revitaliserande behandling på morgonen och en exfolierande behandling på kvällen. Eneomeys behandlingsprogram ökar nybildningen av kollagen, elastin och hyaluronsyra markant, för att ge en fastare hud och jämnare hudton. Som ett resultat av detta återfår din hud sitt naturliga skydd för att bekämpa effekter av UV-strålning, luftföroreningar och åldrande.

Eneomeys produkter rekommenderas även som komplement och underhåll av kosmetiska behandlingar såsom kemisk peeling, genom att förbereda, skydda, underhålla samt förlänga resultaten.

”Föryngringen av huden är bestående, så stoppa hudåldrandet genom att börja behandla idag med Eneomeys dynamiska hudvårdsprogram.”

Kontraindikationer

Eneomey har vissa produkter som innehåller syror (Bl.a glykol- och mjölksyra). Du skall ej blanda två olika märken med produkter innehållande syra. Önskar du börja med en ny produktserie innehållande detta så rekommenderar vi att du avslutar med dina tidigare produkter 2 veckor innan du påbörjar dina nya produkter. Använd ej exfolierande produkter på en solbränd eller nyvaxad hy.

OBS! Avstå från produkter innehållande syror och enzymer helt om du är användare av receptbelagda, exfolierande preparat. Försiktighetsåtgärder bör också tas med syror vid graviditet/amning Avstå helt från produkter innehållande retinol vid graviditet/amning. Har du behandlat huden med preparat som Roacutan så rekommenderar vi att du väntar minst 6 månader innan du behandlar huden med syror.

Start med nya produkter

Det är viktigt i början om man väljer att byta hudvårdsserie att vänja in produkterna till huden, lägger man in produkter med syror eller andra aktiva ingredienser är det extra viktigt. Det tar några veckor för huden att anpassa sig. Det kan även ske en utrensning av huden i början av användningen, vilket ofta visar sig i plitor, finnar eller en lätt fjällning – vilket är fullt normalt. Uppstår större irritation eller utslag med obehag skall givetvis detta uppmärksammas, avsluta då din behandling och kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig.

Skulle du få någon typ av lätt reaktion av överstimulerad hy, vilket ibland kan hända om man börjar med produkter innehållande syror eller enzymer. Gör ett uppehåll en vecka och börja sedan succesivt att vänja in produkten igen var tredje dag, för att sedan när huden reagerar bra öka upp användningen.

Har du några frågor kring märket eller produkterna? Tveka inte att kontakta oss på hudvårdsbutik.se.

/.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 10% rabatt på hela sortimentet!

Ange en giltig epost-adress!
Rabattkoden skickas automatiskt till mailadressen som du anger. Rabatten gäller i 14 dagar från prenumerationen och gäller inte på redan rabatterade priser.