Dermaceutic

Dermaceutic - Produkter du kan lita på, resultat du kan se

Dermaceutics laboratorier var bland de första i världen att utveckla produkter med ingredienser som hyaluronsyra, stabiliserad vitamin C och glykolsyra. Dermaceutic är ledande inom cosmeceuticals-industrin i upptäckten av effektiva kombinationer av ingredienser som används inom estetisk dermatologi.

Läs mer om Dermaceutic


Om Dermaceutic

Effektiviteten av Dermaceutics cosmeceuticals och kemiska peeler har bevisats dels i omfattande kliniska studier och dels i deras samarbete med branschledande utövare från hela världen.

Dermaceutic är ett internationellt hudvårdsmärke och används över 30.000 läkare runt om i världen. Det utvecklades i Frankrike på 1990-talet av läkare som ville ge sina patienter effektiv hudvård. Dermaceutic erbjuder innovativa CE-märkta peelingsystem och cosmeceuticals vars resultat backas upp av en av de mest omfattande kliniska studier i branschen.  Produkterna erbjuder säkra och effektiva lösningar för varje hudtyp, genom målinriktade produkter som har utvecklats för att bekämpa grå och livlös hud, orenheter, rynkor och pigmenteringar.

Produkterna innehåller en unik kombination av aktiva ämnen i höga koncentrationer som resulterar i en fastare och slätare hud med ökad lyster. De är också framtagna för att öka på effekten, förbereda och reparera resultatet av peeling, laserslipning, utfyllning av rynkor samt kirurgiska ingrepp.

Dermaceutic har en sex stegs fas för att du lättare ska nå dina resultat:

1.    PURIFY – Daglig rengöring ex. Cleanser 5, Foamer 15 eller Mask 15.
2.    STIMULATE  – Stimulera huden på cellnivå för att jobba på djupgående problem ex. Turn Over eller Light Ceutic.
3.    TARGET – Förebygg och behandla pigmenteringar, påverkade av både sol, genetik och hormoner ex. Yellow Cream.
4.    PREVENT  – Motverka skador påverkade av fria radikaler som finns runt om oss dagligen ex. C25 Cream.
5.    PROTECT – Dagligt skydd mot solens skadliga strålar ex.  Sun Ceutic 50 eller K Ceutic.
6.    RESTORE  – Lugna, reparera och återfukta huden exempelvis efter en kemisk peeling eller laser. Ex. Hyal ceutic eller K ceutic.

Kontraindikationer

Dermalogica har vissa produkter som innehåller syror (Bl.a glykol- och mjölksyra). Du skall ej blanda två olika märken med produkter innehållande syra. Önskar du börja med en ny produktserie innehållande detta så rekommenderar vi att du avslutar med dina tidigare produkter 2 veckor innan du påbörjar dina nya produkter. Använd ej exfolierande produkter på en solbränd eller nyvaxad hy.

OBS! Avstå från produkter innehållande syror och enzymer helt om du är användare av receptbelagda, exfolierande preparat. Försiktighetsåtgärder bör också tas med syror vid graviditet/amning Avstå helt från produkter innehållande retinol vid graviditet/amning. Har du behandlat huden med preparat som Roacutan så rekommenderar vi att du väntar minst 6 månader innan du behandlar huden med syror.

Start med nya produkter

Det är viktigt i början om man väljer att byta hudvårdsserie att vänja in produkterna till huden, lägger man in produkter med syror eller andra aktiva ingredienser är det extra viktigt. Det tar några veckor för huden att anpassa sig. Det kan även ske en utrensning av huden i början av användningen, vilket ofta visar sig i plitor, finnar eller en lätt fjällning – vilket är fullt normalt. Uppstår större irritation eller utslag med obehag skall givetvis detta uppmärksammas, avsluta då din behandling och kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig.

Skulle du få någon typ av lätt reaktion av överstimulerad hy, vilket ibland kan hända om man börjar med produkter innehållande syror eller enzymer. Gör ett uppehåll en vecka och börja sedan succesivt att vänja in produkten igen var tredje dag, för att sedan när huden reagerar bra öka upp användningen.


 

/.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 10% rabatt på hela sortimentet!

Ange en giltig epost-adress!
Rabattkoden skickas automatiskt till mailadressen som du anger. Rabatten gäller i 14 dagar från prenumerationen och gäller inte på redan rabatterade priser.