Herr

Vi kan hudvård för män

Att ta hand om sin hud är viktigt – oavsett om du är man eller kvinna. I dag finns det produkter som är speciellt framtagna och anpassade för den manliga hudens behov. Välkommen att ta dig en titt i vårt noga utvalda sortiment – hudvårdsbutik har ett utbud av exklusiva och prisvärda produkter inom kategorin hudvård för män. Önskar du hjälp i ditt produktval? – Kontakta oss gärna via fråga hudterapeuten eller kundtjänst så hjälper vi dig att finna vilka produkter som passar just dig.

Läs mer om hudvård för män

Gör rakningen till ett nöje

Mäns hud kräver i lika stor utsträckning som kvinnors omsorg och vårdande produkter – inte minst efter rakningen. Denna dagliga procedur kan lätt leda till hudirritation och torrhet. Förhindra fnasig och torr hud genom att använda produkter som är speciellt anpassade för hudvård för män. Med våra fuktgivande, skonsamma och högkvalitativa produkter från Dermalogica – framtagna enkom för den manliga hudens behov – blir rakningen till ett nöje i stället för en plåga.

I vårt noga utvalda sortiment hittar den medvetne och moderne mannen allt som behövs för att lugna och vårda sin hud. Vare sig du är på jakt efter startkit, rakningsprodukter, skrubb och ansiktskrämer hittar du det du söker hos oss – vi har det mesta inom hudvård för män.

/.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 10% rabatt på hela sortimentet!

Ange en giltig epost-adress!
Rabattkoden skickas automatiskt till mailadressen som du anger. Rabatten gäller i 14 dagar från prenumerationen och gäller inte på redan rabatterade priser.