Dermalogica

Dermalogica – Hudvårdsprodukter av högsta kvalitet

Hudvårdsserien från Dermalogica är en tillförlitlig produktserie som våra erfarna hudterapeuter gärna arbetar med, eftersom de ger pålitliga och synliga resultat. När din hud mår bra syns det och kvalitetsprodukterna från Dermalogica gör ofta skillnaden.

 

Har du svårt att välja bland alla professionella produkter och förmånliga erbjudanden från Dermalogica? Våra hudterapeuter hjälper dig gärna med expertråd och tips för att ta fram de kvalitetsprodukter som passar just dig. De effektiva produkterna från Dermalogica kommer att göra underverk för din hud.

Läs mer om Dermalogica


Om Dermalogica

Dermalogicas hängivenhet inom professionell hudvård återspeglas genom kraftfulla produkter i enkla förpackningar, med tyngdpunkt på hudvårdsutbildning. Hela tiden genom grundarens vision – intelligenta produkter till intelligenta användare. Dermalogica grundades i Los angeles 1986 av Jane och Raymond Wurwand som tidigare också skapade världens ledande vidareutbildning center för hud- och spaterapeuter. På 80- talet speglades allt i glitter, färgade mascaror och färgstarka nyanser och all hudvård såldes efter produktens utseende och inte innehåll. Så efter att Jane konstaterat att inget existerande hudvårdmärke kunde uppfylla hennes krav på optimal hudvård skapades Dermalogica. Idag utvecklas alla Dermalogicas produkter av The International Dermal Institute med hjälp av institutets expertis.

 

Avancerande produkter är bara början

Dermalogicas professionella hudvårdsprodukter ger begreppet hudhälsa en helt ny betydelse. Du kan alltid förvänta dig verkliga resultat, både hemma i ditt badrum och hos din hudterapeut. I dagens samhälle finns det många faktorer som har en negativ inverkan på din hud. Därför är det viktigt att du tar hand om den på bästa sätt. Dermalogicas populära och lyxiga hudvårdsserie är utvecklad med hänsyn till din huds behov. Samtliga produkter är icke-komedogena, d.v.s de framkallar inte pormaskar. De är fria från tilltäppande mineraloljor, lanolin, irriterande artificiella färg- och parfymämnen samt uttorkande S.D.alkohol. Dermalogica har aldrig testat och kommer aldrig att testa sina produkter på djur. Ingredienserna har i stället skonsamma och välgörande effekter som får din hud att se yngre ut och faktiskt må bättre.

Kontraindikationer

Dermalogica har vissa produkter som innehåller syror (Bl.a glykol- och mjölksyra). Du skall ej blanda två olika märken med produkter innehållande syra. Önskar du börja med en ny produktserie innehållande detta så rekommenderar vi att du avslutar med dina tidigare produkter 2 veckor innan du påbörjar dina nya produkter. Använd ej exfolierande produkter på en solbränd eller nyvaxad hy.

OBS! Avstå från produkter innehållande syror och enzymer helt om du är användare av receptbelagda, exfolierande preparat. Försiktighetsåtgärder bör också tas med syror vid graviditet/amning Avstå helt från produkter innehållande retinol vid graviditet/amning. Har du behandlat huden med preparat som Roacutan så rekommenderar vi att du väntar minst 6 månader innan du behandlar huden med syror.

Start med nya produkter

Det är viktigt i början om man väljer att byta hudvårdsserie att vänja in produkterna till huden, lägger man in produkter med syror eller andra aktiva ingredienser är det extra viktigt. Det tar några veckor för huden att anpassa sig. Det kan även ske en utrensning av huden i början av användningen, vilket ofta visar sig i plitor, finnar eller en lätt fjällning – vilket är fullt normalt. Uppstår större irritation eller utslag med obehag skall givetvis detta uppmärksammas, avsluta då din behandling och kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig.

Skulle du få någon typ av lätt reaktion av överstimulerad hy, vilket ibland kan hända om man börjar med produkter innehållande syror eller enzymer. Gör ett uppehåll en vecka och börja sedan succesivt att vänja in produkten igen var tredje dag, för att sedan när huden reagerar bra öka upp användningen.

/.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 10% rabatt på hela sortimentet!

Ange en giltig epost-adress!
Rabattkoden skickas automatiskt till mailadressen som du anger. Rabatten gäller i 14 dagar från prenumerationen och gäller inte på redan rabatterade priser.