Dermalogica 

Hjälp av erfaren hudterapeut

När din hud mår bra syns det. Produkterna i Dermalogicas exklusiva och tillförlitliga hudvårdsserie kommer att göra underverk för ditt ansikte. Har du svårt att välja bland alla förmånliga erbjudanden? Eller är du osäker på vilka produkter du behöver? Våra erfarna hudterapeuter hjälper dig gärna med expertråd och tips online. Den personliga servicen gör att du snabbt och enkelt hittar de produkter som passar just dig.
Läs mer om Dermalogica.

 

Dermalogica

Dermalogicas hängivenhet inom professionell hudvård återspeglas genom kraftfulla produkter i enkla förpackningar, med tyngdpunkt på hudvårdsutbildning. Hela tiden genom grundarens vision – intelligenta produkter till intelligenta användare. Dermalogica grundades i Los angeles 1986 av Jane och Raymond Wurwand som tidigare också skapade världens ledande vidareutbildning center för hud- och spaterapeuter. På 80- talet speglades allt i glitter, färgade mascaror och färgstarka nyanser och all hudvård såldes efter produktens utseende och inte innehåll. Så efter att Jane konstaterat att inget existerande hudvårdmärke kunde uppfylla hennes krav på optimal hudvård skapades Dermalogica. Idag utvecklas alla Dermalogicas produkter av The International Dermal Institute med hjälp av institutets expertis.

Avancerade produkter är bara början

Dermalogicas professionella hudvårdsprodukter ger begreppet hudhälsa en helt ny betydelse. Du kan alltid förvänta dig verkliga resultat, både hemma i ditt badrum och hos din hudterapeut. I dagens samhälle finns det många faktorer som har en negativ inverkan på din hud. Därför är det viktigt att du tar hand om den på bästa sätt. Dermalogicas populära och lyxiga hudvårdsserie är utvecklad med hänsyn till din huds behov. Samtliga produkter är icke-komedogena, d.v.s de framkallar inte pormaskar. De är fria från tilltäppande mineraloljor, lanolin, irriterande artificiella färg- och parfymämnen samt uttorkande S.D.alkohol. Dermalogica har aldrig testat och kommer aldrig att testa sina produkter på djur. Ingredienserna har i stället skonsamma och välgörande effekter som får din hud att se yngre ut och faktiskt må bättre.

Otroliga erbjudanden

På hudvårdsbutik kan du handla kvalitetsprodukter från Dermalogica. Vi har alltid superbra priser på alla produkter och varje vecka ytterligare fantastiska erbjudanden. Du beställer snabbt och enkelt de Dermalogicaprodukter du vill ha, varor beställda före kl 1400 helgfri vardag skickas samma dag. Leveransen är med största sannolikhet hos dig redan dagen därpå. Frakten är alltid gratis och du har 30 dagars öppet köp. Beställ nu och börja skämma bort dig själv redan i morgon. Välj i vårt breda sortiment och upptäck produkter som kommer att få din hud att stråla av välmående.