» CLEAR START

Clear Start – tonåringarnas räddare i nöden

Vill du bli av med missprydande finnar, blemmor, kvisslor och pormaskar? Clear Start är Dermalogicas egen serie för trilskande tonårshud som kommer att förvandla din problemhy till ett minne blott. Produkterna för rengöring samt ansiktsvatten, masker, peeling och krämer hittar du på hudvårdsbutik.se.
Läs mer om Clear Start.

 

För en fräsch hud

Tonårstiden är full av upptäckter, känslor och inte sällan finnig problemhy. Ta upp kampen mot finnarna och få din fräschaste hud någonsin. Dermalogicas välgörande hudvårdsserie för tonårshud – Clear Start – baseras på en kombination av aktiva ingredienser som är tuffa mot blemmor och milda växtextrakt som vårdar och återfuktar din hud. Hitta dina favoriter inom kategorin rengöring och hudvård – ansiktsvatten, skrubbar, cremer med mera – i vår webbutik.

Tuff och mild på samma gång

Många akneprodukter innehåller aggressiva ingredienser som torkar ut huden. Detta innebär att huden producerar mer talg vilket resulterar i fler finnar, och den onda cirkeln är igång. Clear Starts produkter är tuffa mot finnar men milda mot din hud. De är återfuktande och fria från artificiella färgämnen, dofter och andra allergiframkallande ingredienser. Allt för att din hud ska återfå sin fräschör.

/.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 10% rabatt på hela sortimentet!

Ange en giltig epost-adress!
Rabattkoden skickas automatiskt till mailadressen som du anger. Rabatten gäller i 14 dagar från prenumerationen och gäller inte på redan rabatterade priser.