Logo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Personligt hudtest och hudvårdsschema

Hej! Jag heter Ida och är Auktoriserad hudterapeut. Jag hjälper dig med hudtestet som är helt kostnadsfritt. Det tar cirka fem minuter att genomföra och består av tio steg.

Inom tre helgfria vardagar återkommer jag via e-post med ett utförligt hudvårdsschema anpassat för dina personliga behov och önskemål.

Bästa hälsningar
Ida, Auktoriserad hudterapeut

I den första delen fyller du i uppgifter, så jag kan kontakta dig med ditt personliga hudvårdsschema. Normalt får du hudvårdsschemat via e-post inom tre helgfria vardagar.

I del 2 - 8 får du göra ett antal val avseende din hud, de olika valen visas i form av bilder. Nedtill finns en meddelanderuta, där du kan lämna ytterligare information.

I del 9 väljer du eller vi ditt hudvårdsmärke samt hur många produkter du önskar.

På den sista sidan kan du lämna extra information om du tar medicin, är gravid, ammar, har en sjukdom som påverkar din hy, går igenom någon behandling som exempelvis en Roaccutankur.

Har du under de senaste 6 månaderna genomgått en Roaccutankur eller cellgiftsbehandling, önskar vi ta del av den informationen.

Om du inte vill ha ett helt hudvårdsschema utan istället vill ha svar på en fråga angående en specifik produkt till ett specifikt område eller något annat, så är du välkommen att kontakta mig eller mina kollegor på telefon 08-588 987 30 eller via e-post info@hudvardsbutik.se.

Bild på Ida

Några uppgifter om dig